Review Tiny Teatox

Een paar maanden geleden ontving ik een mail van YourTea Family. Met daarin de vraag of ik hun producten wilde uitproberen. Ik mocht een theesoort uitkiezen en deze werd per post kosteloos naar mij toegestuurd. YourTea heeft meerdere theesoorten die allemaal een andere werking hebben. Het assortiment is enorm, een kleine impressie: detox-tea, wellness tea, happy tea, hangover tea, man-tea, skin-tea en zelfs sex tea. Ik heb zitten twijfelen tussen de skin-tea i.v.m. mijn probleemhuid en de detox-tea. Uiteindelijk koos ik voor deze laatste. Doordat ik dagelijks in een drukcabine sta heb ik vaak een opgeblazen buik. Hoeveel water ik ook drink, hoe gezond ik ook eet…  aan het einde van de vlucht lijk ik altijd 4 maanden zwanger.

 

Wat is het?

De Tiny Teatox is een detox thee die je kan gebruiken gedurende 14 óf 28 dagen. Uiteraard wilde ik het een beetje uitbuiten en koos ik voor de 28-dagen box. YourTea werkt met alleen maar natuurlijke kruiden en specerijen die het lichaam van binnenuit moeten reinigen. De Chinese kruidenmix heeft een positief effect op het spijsverteringstelsel waardoor het  zou moeten helpen tegen; een opgeblazen gevoel, verminderde spijsvertering, probleemhuid en cellulite. Daarnaast geeft de thee energie en helpt bij gewichtsverlies. Klinkt allemaal perfect toch? Om eerlijk te zijn ben ik aardig sceptisch waar het magische theeën betreft. Ik geloof er niet in. Punt. Er bestaan geen wondermiddeltjes. Echter… misschien dat deze thee wel kan bijdragen aan bovenstaande punten waar ik toch wel erg last van heb.

 

Wanneer drink ik deze thee?

Dit moest ik 3x per dag doen. En dan 30 minuten voor of na de maaltijd. Het liefst voor het ontbijt, voor de lunch en voor het avondeten. Hield ik mij hier netjes aan? Nee. Waarom niet? Omdat ik vergeetachtig ben en onregelmatig werk. Dan begon ik op een vrije dag braaf met een grote kop TinyTea om het vervolgens de rest van de dag te vergeten. Of ik had een ochtenddienst en vergat gewoon een zakje mee te nemen. Best lastig om te onthouden. Ik kan dus niet zeggen dat ik de Detox braaf gevolgd heb zoals op de voorschrijving staat. Sorry daarvoor. Het is namelijk de bedoeling dat je 28 dagen lang deze thee gebruikt om het gewenste resultaat te behalen.

 

Had ik resultaat?

Ja toch wel. Maar dan eigenlijk alleen waar het de opgeblazenheid betreft. De dagen dat ik wel een theezakje meenam aan boord van het vliegtuig had ik aan het einde van de vlucht een minder dikke buik. Ook op vrije dagen als ik wel braaf 2 of 3 koppen TinyTea nam merkte ik verschil. Mijn buik was platter en ik voelde me daardoor beter. De smaak is niet heel lekker omdat deze sterk getrokken moet worden (3-7 minuten) En de andere beloftes zoals betere huid (Nou echt niet) en gewichtsverlies kwamen niet uit. Al was deze laatste ook geen doel voor mij. Vermindering van cellulite kan ik niet beoordelen omdat de Goden zo vriendelijk waren om mij dit niet te schenken. Mijn spijsvertering is prima geweest in deze periode. Maar dat was het altijd al.

 

Conclusie?

Ik zou het aanraden als je last hebt van een opgeblazen gevoel. Echter…. Is het belangrijk om te vermelden dat ik 5x per week train en over het algemeen aan “cleaneating” doe. De strakke buik ontstaat niet door het drinken van thee maar door consistent je sportschool te bezoeken. De Thee kan een duwtje in de rug bieden en jouw een beter gevoel geven over je buik en spijsvertering. Maar laat je niet gek maken door wondermiddeltjes. Voor mijn lieve vliegvriendjes is het wellicht wel een aanrader!

 

 

De producten zijn hier te koop. Voor jullie is er ook nog een kortingscode; voer bij het uitchecken BLEND10 in en krijg 10%korting op de bestelling.