TakeDaily Supplementen (WIN) !!

Een paar maanden geleden stuitte ik op de Instagram pagina van TakeDaily  Ik bekeek het account en gaf enkele foto's de welgemeende instagram "like". Ik weet nog dat ik dacht; dat is handig! Alle supplementen in één doosje samengesteld. Een paar dagen later nam TakeDaily contact met mij op. Of ik hun producten niet wilde proberen? Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! 

 

Wat is TakeDaily?

TakeDaily is een uniek samengesteld team bestaande uit diëtisten en voedingswetenschappers met veel verstand van voeding & supplementen. Zij willen het de consument gemakkelijk maken wanneer het gaat om de dagelijkse aanvulling van micro-nutriënten. Daarom ontwikkelde TakeDaily een algoritme dat op basis van de door jouw ingevulde test-antwoorden een advies berekent wat aansluit op de behoefte van jouw lichaam en levensstijl. De test kan je online op de website invullen en kost slecht enkele minuten. In de test beantwoord je vragen over jouw levensstijl, geslacht, leeftijd, voedingspatroon en doelen. Op basis van de antwoorden wordt een supplementen pakket samengesteld (maar deze mag je ook nog aanpassen) Misschien heb je wel extra visolie nodig, vitamine D of net als ik; extra energie om te sporten. Alles kan! 

Test invullen & pakket ontvangen

Online vulde ik de test van TakeDaily in. Uit eerste test bleek dat ik te weinig koolhydraten at op dat moment (kwam door mijn toenmalige trainingsschema, ik moest wat vetmassa verliezen) ook kreeg ik te weinig Vitamine D binnen en werd geadviseerd om ook een vitaminen/mineralen mix te nemen. Het pakket werd besteld en een paar dagen later lag het al op de deurmat. 

 

Hoe werkt TakeDaily?

Het is een handig systeem. Er zitten precies genoeg supplementen in voor 4 weken. En elke dag mag je een vakje openmaken en de supplementen uit dat vakje innemen. Net zoals de adventskalender met kerst! Op deze manier krijg je alles binnen én kan je niks vergeten. Bovendien... normaal maakte ik mijn eigen cocktail. Dus ik opende enkele potjes van verschillende merken en pakte wat ik dacht nodig te hebben. Dit zorgde niet alleen voor heel veel onnodige potjes. Maar ook voor het gevaar dat je teveel of te weinig inneemt van bepaalde micro-nutriënten. Na de vier weken kan je de test opnieuw invullen en/of aanpassen. Na twee maanden begon ik bijvoorbeeld weer met het eten van koolhydraten. Dus ik verving dat supplement voor "Energy Support".  Wat een goede service van TakeDaily! Bij het samenstellen van het pakket geven zij goed en doordacht advies. Ook via de mail was er contact en werden er nog extra vragen aan mij gesteld. Zodat TakeDaily en ik zeker wisten dat ik de juiste supplementen zou krijgen.

Waarom supplementen?

Het is door het grote aanbod van voeding in Nederland bijna onmogelijk om niet alle vitamines & mineralen binnen te krijgen. Echter... toch lukt het niemand. Mijzelf inclusief. Het lichaam werkt dagelijks voor jou. En heeft daarbij de juiste voedingsstoffen nodig. Vitaminen & mineralen zijn belangrijk voor een goede stofwisseling en opname van de macro-nutriënten (eiwitten, koolhydraten, vetten) Het voordeel van TakeDaily is natuurlijk de afstemming op jouw behoefte. Maar ook de wijze waarop de supplementen gemaakt worden. De ingrediënten die zij gebruiken is goedgekeurd op Europees niveau door de warenwet autoriteit. Bovendien zijn de capsules 100% plantaardig en afkomstig van bomen! Dus geen conserveermiddelen, geen bestraling, geen geur, kleur- en smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. 

 

Win TakeDaily

 

Zoals jullie lezen ben ik echt enthousiast over het product. En niet omdat ik het gratis gekregen heb. Maar omdat ik oprecht in de producten en de makkelijkheid ervan geloof. Nergens meer over na hoeven denken en elke maand de supplementen kunnen aanpassen is erg prettig. En dat wil ik met jullie delen! Vandaar dat ik twee mensen blij mag maken met een maand lang gratis TakeDaily speciaal voor jou samengesteld!

 

Wat moet je doen?

  • volg TakeDaily en mij (@ThalitaMartens) op Instagram
  • like deze foto op mijn pagina en tag onder de foto 2 vrienden die het pakket ook wel zouden willen winnen.
  • voor extra winkans deel je de foto van TakeDaily op jouw instagram pagina
  • Heb je geen instagram? Like dan de facebook pagina van ThalitaMartens en vertel onder de foto waarom je zou willen winnen.