Review EGO sketch

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Egosketch in mijn mailbox. Of ik het leuk vond om op hun kosten een telefoon hoesje uit te zoeken en zelf te ontwerpen. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. Waar ik wel over na moest denken was; wat zet ik op mijn unieke hoesje. Ik zat te denken aan iets met Fitness, of Food. Omdat ik daar veel mee bezig ben. Op anders een sterke motiverende quote. Maar hoe langer ik erover nadacht.... hoe meer ik mij realiseerde wat echt belangrijk is. Niet de uren op social media. Kijkend naar alle Fitness-trends en mooie afgetrainde mensen. Niet de gezonde taarten, of de spannende avonturen van anderen. Nee.... het allerbelangrijkste is liefde. Liefde & familie. En omdat ik mijn telefoon dagelijks in mijn hand heb, wilde ik een hoesje ontwerpen waarbij liefde en familie samen zou komen. Heel erg belangrijk voor mij zijn mijn hamster Muis, en mijn lieve vriend Thomas. Het resultaat van het hoesje mag duidelijk zijn :)

Wat is Egosketch eigenlijk?

Op de website van egosketch kan je snel, gemakkelijk en goedkoop een telefoonhoesje ontwerpen en bestellen. Al vanaf €12,50 heb je een gepersonaliseerd exemplaar. Deze past op de Iphone, Samsung, Sony, HTC en Huawei telefoons. Maar ook voor de tablet. Het grootste assortiment aan hoesjes ligt bij Egosketch op voorraad. Na het ontwerpen heb je het hoesje binnen 24 uur in huis. 

 

Hoe werkt Egosketch?

Je selecteert het model type van de telefoon. Bijvoorbeeld Iphone-7 zoals in mijn geval. Daarna heb je nog de keuze uit verschillende soorten hoesjes. Bijvoorbeeld transparant, portemonnee hoesje of een hoesje dat rondom de gehele telefoon bedrukt is. Daarna kan het ontwerpen gaan beginnen! Je kan foto's toevoegen, leuke teksten en mooie plaatjes. Het ontwerpen gaat heel makkelijk (geloof me.... als ik het kan.....) Je ziet bovendien meteen hoe het er op de telefoon uit komt te zien. Handig! Bovendien, als je er niet uit komt, kan je gewoon bellen met Egosketch en dan helpen zij jou telefonisch stap voor stap bij het ontwerpen

 

 

Na het ontwerpen kan je gaan bestellen. Verzendkosten zijn gratis :) Het betalen kan gemakkelijk via Ideal, PayPal of met een creditcard. 

En... wat vind ik ervan?

Zoals beloofd lag het telefoonhoesje 24 uur later op mijn deurmat. Netjes verpakt en met een overzicht van de bestelling erbij. Het hoesje is stevig en past perfect om mijn telefoon heen. En de foto is heel mooi gedrukt. Ik koos voor  een matte gloed, en dit heeft erg mooi uitgepakt. De foto is super scherp.

Ook complimenten voor de klantenservice van Egosketch. Super fijn en snel mail contact bij vragen. Een enthousiast team heeft zin om hoesjes te gaan ontwerpen voor jou... dus waar wacht je nog op?

 

En daarmee kan ik mijn review positief afsluiten. Natuurlijk ben ik wel zuinig op mijn hoesje. Maar ik kan nu elke dag kijken naar mijn gezinnetje <3