Review Happy Protein

Het is natuurlijk altijd leuk om producten te mogen testen! Zo ontving ik van Happy Protein enkele zakjes eiwitpoeder. Met daarbij de vraag of ik deze wilde uitproberen en er een review over wilde schrijven. Omdat ik regelmatig eiwitpoeder gebruik als shake of in mijn bak-producten was dat voor mij geen enkel probleem. Dus bij deze voor jullie mijn ervaringen met de producten van Happy Protein

 

 

Wat is Happy Protein?

Voor veel sporters is het belangrijk om dagelijks genoeg eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten zijn nodig om spieren op te bouwen en geven een verzadigd gevoel. Daarnaast zorgt een gevarieerde voeding met voldoende groente, fruit en eiwitten voor een verlaging van de bloeddruk. Voor de krachtsporters is het soms moeilijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Daarom zijn er veel soorten proteïne poeders en preparaten op de mark. De keuze daarin is eindeloos....! 

Happy Protein is heeft als claim dat het (in tegenstelling tot veel andere producten) 100% natuurlijk is en gezoet met natuurlijke aroma's zoals kaneel en fruit. De eiwitshakes zijn laag in koolhydraten en vetten en verrijkt met vitamine B2, B5, C en magnesium. Elke shake bevat maar liefst 26 gram eiwitten. Ter vergelijking; 1 gekookt ei bevat 7 gram eiwitten. 

 

Wanneer gebruik je het? En waarom?

De eiwitshakes van Happy Protein kan je gebruiken voor of na de training. De eiwitten zorgen ervoor dat de spieren kunnen herstellen en groeien. In een shake van Happy Protein zitten 108 kcal en zijn verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei en naturel. 

 

Voor wie is het product geschikt?

Happy Protein is geschikt voor iedereen de extra eiwitten nodig heeft. De grootste doelgroep zijn de sporters. En dan met name de mensen die 100% natuurlijke shakes willen gebruiken zonder geur, kleur en smaakstoffen. De producten zij te koop in handige 1-persoonsverpakkingen zodat je er altijd eentje in je (sport)tas hebt zitten die klaar is voor gebruik. Het product is niet geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie of veganisten. De eiwitpoeder wordt namelijk gemaakt van dierlijke melkproducten. 

Waar is het product te koop?

De producten van Happy Protein zijn te koop via deze website: www.eiwit.nl Op de website van Happy Protein zelf is alle informatie terug te vinden. Je hebt de mogelijk om een grote zak eiwitpoeder te kopen vanaf €29,95 of de 1-persoons- verpakkingen vanaf €14,95. Het wordt overal in Europa bezorgd. 

 

Wat vind ik van het product?

Ik heb diverse zakjes mogen proberen in alle drie de smaken. De producten heb ik gebruik als shake maar ook in cakes en broden. Het lekkerste vond ik de aardbei omdat deze echt een romige smaak heeft. De vanille heeft een goede bijsmaak van kaneel. Deze vond ik als shake minder lekker maar juist perfect in mijn cakes. Juist door de kaneel kreeg mijn kwarkbrood en bananencake extra smaak. Ook maakte ik er havermout cups mee, dat was een groot succes! Een zakje is precies genoeg. Door de extra eiwitten waren mijn baksels ook zeer geschikt als post-workout snack. 

De producten zijn in verhouding ook niet duur. En doordat ze 100% natuurlijk zijn hoef ik me ook geen zorgen te maken om conserveermiddelen. Met het warme weer maakte ik ook een Frozen Aardbeien-shake en die was écht heel erg lekker! 

 

De verhouding eiwitten (26 gram) per zakjes is prima! De hoeveelheid koolhydraten (1,5 gram) en vetten (0,1 gram) is extreem laag. Daardoor past deze shake ook bij de sporter die graag wat vet kwijt wilt raken en/of op zijn koolhydraat-inname moet letten. Extra plus zijn natuurlijke de magnesium en vitaminen die zijn toegevoegd. Vitamine B is namelijk belangrijk bij de stofwisseling en magnesium levert ook een belangrijke bijdrage bij de energiestofwisseling en productie van eiwitten. Middels deze shake krijg je hiervan een gedeelte van jou ADH binnen. 

Conclusie: het is een goed product voor een eerlijke prijs. Enige minpuntje zijn de weinige smaken waaruit je kan kiezen. Echter... de smaken die aangeboden worden zijn wel erg lekker en goed geschikt om te drinken en mee te bakken. Meer informatie over de producten op; HAPPYPROTEIN