Cookie-Dough Bowl

Oei Oei Oei.... Ben ik de enige die hiervan gaat watertanden? Een grote kom Cookie-dough, met daarin heerlijke stukken pure chocolade met karamel.... Heaven!

 

Een paar maanden geleden plaatste ik HIER al het recept van de gezonde cookie-dough. Deze is gemaakt van o.a. kikkererwten en daardoor een stuk gezonder dan het traditionele koekjesdeeg. Door er eiwitpoeder in jouw favoriete smaak aan toe te voegen wordt de Dough ook nog eens lekkerder en eiwitrijker. Het leek me leuk om deze keer nog wat groter uit te pakken en gewoon een hele bak te maken. Deze kan je delen.... of gewoon helemaal zelf opeten. Als topping koos ik voor de heerlijke chocolade van Johnny Doodle

Wat heb je nodig?

  • 1 groot blik kikkererwten uitgelekt
  • 20 gram eiwitpoeder, smaak naar keuze. HIER kan je dus een smaak uitzoeken voor jezelf. Bijvoorbeeld witte chocolade, banaan, aardbei, nutella. Welke eiwitpoeder bij jou in de kast staat!
  • 2 grote lepels pindakaas naturel
  • snufje zout
  • snufje kaneel
  • Toppings.....!!! 

Mix alle ingrediënten in een sterke keukenmachine. Het kan zijn dat je tussendoor even met een eetlepel de massa moet doorroeren. Nu heb je cookie-dough.  Schep alles in een kom en strooi en stukjes chocolade (of iets anders) overheen. Lepel erbij.... Netflix aan.... en genieten maar!