Review Modifast

Via een tussenbedrijf ontving ik een mail met daarin de vraag of ik het nieuwste product van Modifast wilde testen; Protein Shape. Dat wilde ik wel, niet wetend dat ik nog geen week later een hele mand met cadeaus ontving! Deze mand zat bomvol shakes, eiwitrepen, proteïne-koekjes, snacks, shake bekers, mooie schaaltjes, thee,een USB-stick, oordopjes en nog veel, veel meer! Ik voelde me echt jarig. Wat een verwennerij....!

 

Gelukkig was het geen straf om alle lekkere producten te testen. De Protein Shape producten zijn nieuwe in het assortiment van Modifast. Bij de Protein Shape spelen eiwitten de hoofdrol. Deze dragen naast de andere producten bij aan de spieropbouw.  Er zijn shakes, puddings, repen en tussendoortjes op de markt gebracht. Hieronder een overzicht van alle producten uit het pakket mét mijn eerlijke mening. 

Modifast Control Protein Shape - Eiwitrepen

Ik ontving maar liefst twee smaken; pistache en sinaasappel. Deze moest ik als eerste proberen! Na een hap van de Pistache smaak was ik verkocht. Erg lekker en een treffende pistache smaak. De sinaasappel smaakt ook prima, zeker in combinatie met het chocolade laagje. Een reep bevat slechts 93 calorieën, 9,5 gram koolhydraten  en 8,1 gram eiwitten. Perfect als je trek hebt in iets zoets, maar geen grote snack opkan, Ik nam er vaak eentje rond 4 uur. De repen zijn ook nog te koop in de smaken; chocolade, kokos, karamel en white chocolade (Kwijl....!!) Deze ga ik zeker nog eens halen!

Modifast Protein Shape Milkshakes

Ook deze zijn er in vier heerlijke smaken;

- Aardbei

- Cappuccino

- Chocolade

- Banaan

 

Ik mocht de aardbei en banaan testen. Beide vielen zeer goed in de smaak. Het is een grote pot waaruit je zeker 18x kan scheppen. Een portie bevat 104 calorieën, 6,2 gram koolhydraten en maar liefst 16 gram eiwit! Dat is vergelijkbaar met de gemiddelde sport shakes die je online kan bestellen. Perfect dus door een smoothie of na de training. De aardbeien smaak is lekker romig en aan te raden voor dagelijks gebruik

Modifast Protein Shape Pudding

Na het avondeten een dessert zonder schuldgevoel? Dat kan met deze vanille pudding. Uiteraard weer hoog in eiwitten (18 gram) en laag in koolhydraten (12 gram) Maar ook na het trainen zorgen de eiwitten uit deze pudding ervoor dat de spieren kunnen gaan herstellen. Mijn oordeel; prima van smaak en een goede textuur. Wel wilde ik er nog wat fruit en noten doorheen hebben zodat ik wat langer verzadigd was. Nu heb ik de pudding een aantal keer gebruikt voor het slapengaan en en dan werd ik met enorme honger wakker. Even wat extra's toevoegen dus (of een grotere kom pudding maken)

Modifast Biscuits & cereal Chocolate Chip

Mijn hart sprong over bij het zien van deze koekjes. Kon het waar zijn dat deze goede voedingswaarden hebben? Eerst maar eens proeven.... lekker knapperig. Goede textuur en mét chocolade!! Wat wil ik nog meer? Gelukkig zitten er meer koekjes in een pakje en nee... die wil je niet delen. Ik vond de koeken zo lekker dat ik er zelfs een smoothie meegemaakt heb. Elk koekje levert 55 calorieën, dat is helaas teveel. Een gemiddeld biscuitje heeft 35 kcal. Verder 2,9 gram eiwitten en 5,8 gram koolhydraten. 

 

Eindoordeel:

Ik denk dat Modifast een goede weg ingeslagen is. Het merk staat natuurlijk vooral bekend om het dieet met shakes en vervangende maaltijden. Met deze simpele eiwitrijke producten wordt er een nieuwe doelgroep bereikt. Namelijk de vrouw die Fit wilt worden. 

Eiwitten zijn gewoon belangrijk en daar haakt modifast slim op in. De producten zijn veelal online verkrijgbaar, en dat vind ik een Plus! Lekker vanuit thuis bestellen. Modifast heeft daarnaast een nieuw afslank plan bedacht waarmee je geleidelijk aan maaltijden vervangt door modifast en andersom. Het kan een stimulans zijn om de eerste kilo's kwijt te raken. Mijn advies is echter; probeer af te vallen door gezond en gevarieerd te eten zonder maaltijdvervangers. Een eiwitrijke shake of snack is perfect na een training of voor het slapengaan zodat de spieren kunnen herstellen. 


De producten zijn te koop via:

https://www.modifast.nl/