Voedingsdagboek Thalita

Maar Thalita... wat eet jij allemaal op een dag dan? Ik wil ook afvallen/ gespierder worden. Wat kan ik doen om dat te bereiken? Hoeveel eiwitten eet je? En hoe vaak ga je trainen?  Welke oefeningen kan ik het beste doen voor snel resultaat? 

 

Het zijn zomaar een paar vragen die mij dagelijks gesteld worden. Om wat meer inzicht te geven in mijn levensstijl deel ik regelmatig foto's, video's en verhalen op social media. (instagram, Facebook en life-story's

 

Echter ben ik nooit helemaal open geweest over wat ik op een dag precies eet. En daar heb ik een reden voor. Ik wil niet dat anderen klakkeloos gaan overnemen wat ik eet. Omdat elk lichaam anders is en anders reageert op bepaalde voeding. Hetzelfde geldt voor aangepaste trainingen. Wat voor mij werkt, werkt niet persé ook voor jouw. Het is daarom belangrijk om persoonlijke begeleiding en advies te krijgen tijdens het proces. Dat heb ik ook lang gehad. Zelfs mijn trainingen doe ik regelmatig met een andere Trainer. Op die manier blijf ik geprikkeld en boek ik vooruitgang. 

 

Lees snel verder voor mijn voedingsdagboek.....!!

Mijn rug is niet van de een op andere dag gespierd geworden. Daar heb ik veel en zwaar voor moeten trainen. Maar nog belangrijker.... mijn voeding moest aangepast worden. Ik moest veel meer gaan eten dan ik gewend was. Vooral eiwitten zijn belangrijk om spiermassa op te bouwen. Ik heb er zeven maanden over gedaan om mijn rug zo sterk te krijgen als op bovenstaande foto (februari 2017 v.s. augustus 2017)

 

Door mijn onregelmatige werk als stewardess verschillen mijn dagen enorm qua verloop en planning. Ik heb nu de voeding van een vrije dag voor jullie opgeschreven. Op werkdagen is mijn voeding hetzelfde alleen de tijden waarop ik eet & train wijken af. Op vrijdag of zaterdagavond heb ik "cheat-avond".

Sinds de start bij Fittunit ziet mijn voeding er als volgt uit:

 

Ontbijt/ voor het trainen: (09:30)

- 3 plakken zelfgebakken kwarkbrood met aardbeienjam

- 1 grote zelfgemaakte ijskoffie met extra cappuccino poeder

 

Tijdens het trainen:

- BCAA's van Amino X

 

Lunch/ na het trainen: (12:30)

- 150 gram gekookte sperziebonen 

- 120 gram gebakken kip

- 50 gram gekookte witte rijst

- Wokmix; 2 eetlepels kokosmelk + 2 eetlepels currypasta

 

Snack:  (15:30)

- Clean Protein eiwitreep van Body & fitshop

- fruitsalade met daarin:1 nectarine en 1 gele kiwi

- 1 grote ijskoffie

 

Avondeten (18:00)

- 150 gram Mexicaanse wokgroenten

- 130 gram shoarma kip stukjes

- 4 eetlepels chilisaus zoet

- gebakken in kokosolie

 

Snack: (20:30)

- 1 banaan dik besmeerd met pindakaas

- 2 eetlepels pindakaas "to go"

- handje granola van MyMuesli eroverheen gestrooid

 

Voor het slapengaan (22:30)

- 300 gram vanille kwark

- handje ongezouten cashewnoten (ongeveer 25 gram)

Wil jij hulp bij je voeding en/of trainingen? Stuur mij dan een mail! Ik kan jouw begeleiden bij het behalen van het persoonlijke doel!