Review All In Flavour

Wederom heb ik weer een fijn product mogen uitproberen. Deze keer de mooie telefoonhoesjes van All In Flavour

 

De website van All in Flavour is zomers, vrolijk en creatief. Het zoeken naar een geschikt telefoonhoesje is niet moeilijk. Bovenaan de website staan de hoesjes per merk (Iphone/ Samsung/ overigen) gerangschikt. Links van de website kan je ook nog zoeken per collectie;

  • Baked Goodies
  • Exotic Plants
  • Picture Paradise
  • Marble Mood

Hoe werkt All In Flavour?

Het begint op de Homepage van All In Flavour. Het makkelijkste is om eerste het soort telefoon te selecteren. Voor mij was dat de Iphone 7. Dan kan je gaan kiezen wat voor cover de voorkeur heeft. Bijvoorbeeld hard case, soft case, wallet case of tough case. Ik koos voor deze laatste. Een tough case is namelijk de beste bescherming die een telefoon kan hebben. (Zeker als je een beetje onhandig bent zoals ik) De Toughcase heeft een siliconen binnenkant en harde buitenkant waardoor klappen extra goed worden opgevangen. 

 

Nadat je een soort case gekozen hebt, komt het leukste gedeelte! Het kiezen van het ontwerp. Ik was zelf erg gecharmeerd van de Marble Mood covers. Maar ook de schattige ontwerpen met pretzels, cupcakes en cactussen zijn ontzettend leuk! Voor een zomerse tintje kies je voor de Picture Paradise covers. Met de palmbomen, stranden en ananassen waan je je op Bali. 

Bestelling plaatsen.....

Wanneer je het ontwerp gekozen hebt kan je gaan bestellen. Mijn Tough Case hoesje Marble Pink kost slechts €19,95. Een prima prijs. Andere hoesjes kunnen goedkoper of duurder uitvallen. De verzendkosten zijn geheel gratis! En vandaag besteld is morgen in huis. Bij levering zat mijn telefoonhoesje in een super schattige zakje! 

 

Wat vind ik van mijn Cover?

Ik had niet verwacht dat mijn bestelling van All in Flavour zo snel binnen zou zijn! Een aangename verrassing. Het is een stevig hoesje dat mijn telefoon hoort te beschermen wanneer het valt (ik heb het niet getest, maar het materiaal spreekt voor zich) De cover sluit perfect om mijn Iphone heen en past ondanks de dikte nog steeds in mijn broekzak. Verder is de kleur erg mooi en niet te fel. Door de knoppen is mijn aan/uit knop rechts wat minder makkelijk in te drukken maar dat is niet hinderlijk. Algehele beoordeling is dus erg positief. Zeker voor het geld. Niet duur, en toch goede kwaliteit & een snelle service!