Mama is ziek

Elke ochtend krijg ik mijn snacks. Meestal een cashewnoot. Soms ook rozijn, een stukje pasta of hapje fruit. Ik vind alles even lekker. Mama doet altijd erg haar best om mij gezond eten te geven. Na het eten mag ik dan altijd weer een dutje doen. Dat vind ik het fijnste. Want mijn buikje is vol, en ik voel mij moe. Maar op deze maandag morgen kreeg ik geen snack. Ik zat al een tijd klaar voor mijn tralies maar geen mama. En ik had best wel honger.... Ik rammelde een beetje in mijn kooi. Misschien kon ik haar wakker maken? Om 9 uur nog steeds geen snack. Zou ze mij vergeten zijn?! Eindelijk rond een uur of 10 hoorde ik mama uit de slaapkamer komen. Maar ze zag er helemaal niet zo goed uit.... Ik maakt me een beetje zorgen. Kon ze mij nu nog wel een snack brengen?! Mama leek ziek, en dat was ze ook. Zo vertelde ze mij. Alles duurde vandaag een beetje langer. Rond half 11 kreeg ik iets lekkers, en ik mocht het ook nog een in haar grote bed opeten! Ik gaf mama een knuffel en at alles helemaal alleen op. En daarna mocht ik mijn dutje ook nog in het grote mensen bed doen! Heel erg gezellig. Van mij mag mama vaker ziek zijn!