Australian Chocolade

Sinterklaas is weer in het Land.... En dat betekend: chocolade! En dan niet zomaar chocolade, nee de allerbeste en allerlekkerste. Maar ja, wat is nou de lekkerste? Is dat nog steeds verkade? Of de Hema? Of de Albert Heijn? Bijna iedere winkel of supermarkt verkoopt tegenwoordig chocoladeletters. Daardoor vergeet je bijna dat het een traktatie moet zijn, Een bijzondere "reep". En niet standaard melk/ wit/puur. Die kan je tenslotte het hele jaar door kopen. Alleen dan in een langwerpige vorm.

 

Nee... Denk ik aan Sinterklaas.... dan denk ik aan de échte goede chocolade letters. En de echte goede pepernoten. En wat viel er afgelopen week op mijn deurmat? Juist, een cadeau van Sinterklaas. Correctie... van Australian HomeMade Chocolade. Of ik deze wilde proberen? Wel... hello say no more! 

Baas boven baas

Australian komt dit jaar met nieuwe, luxe en rijkversierde chocoladeletters. Met nieuwe en verrassende smaken. Snoepgoed staat op nummer 3 in de top 5 van meest gegeven cadeaus. En tsja... een chocolade letter in je schoen is wel een beetje traditie toch? Ik heb voor jullie de nieuwste letters die Australian aanbied op een rij gezet:

Chocoletter exclusieve

Een chocoladeletter van melk of pure chocolade rijkelijk belegd met gekarameliseerde noten. De letters worden handgemaakt en zijn werkelijk verrukkelijk. Per stuk van 190 gram kosten deze €9,95. 

Chocoletter exclusieve: white chocolate Cranberry Forrest

Handgemaakte witte chocolade bestrooid met cranberry's. Per stuk van 190gram kosten deze letters €9,95. Niet geschikt voor mensen met pinda/noten allergie en soja allergie. 

Chocoletter Caramel seasalt crisp Milk

By far mijn favoriet! Zeezout chocolade is mijn absolute verslaving. Handgemaakte melkchocolade bestrooid met brokjes melkchocolade, brokjes caramel én zeezout. Per 190 gram koste ook letter €8,95

Choco letter met decoratie

Deze letter van melk chocolade kan met zowel witte chocolade als met pure chocolade versierd worden.