Winactie GreenGypsySpices

Kerst is voorbij en we gaan ons klaarmaken voor oud & nieuw. De afgelopen dagen stonden in het teken  samenzijn met familie en lekker eten. Misschien heb jij nu voor het nieuwe jaar wel een aantal goede voornemens. Bijvoorbeeld minder snoepen, meer sporten en gezonder gaan eten. Om jouw daarbij te gaan helpen heb ik een leuke winactie in samenwerking met GreenGypsySpices. Het was eigenlijk de bedoeling dat deze winactie voor kerst online zou komen, maar omdat ik jullie juist nog een extra cadeau NA de feestdagen wilde geven besloot ik anders. 

 

Om het nieuwe jaar goed te beginnen met een gezondere leefstijl mag ik twee heerlijke kruiden weggeven. Want gezond eten hoeft niet saai of kleurloos te zijn. Door het toevoegen van kruiden en specerijen krijgt een gerecht extra smaak. Dus zeg maar gedag tegen de saaie kommetjes havermout en droge kip. De kruiden van Greengypsy zijn vrij van toevoegingen en e-nummers. 

Wat kan je winnen?

Je kan twee van mijn favoriete kruidenmengsels winnen.

Ideaal om mee te bakken en koken. De feestdrukte is voorbij, dus je hoeft de kruiden niet te gaan delen met hongerige familieleden. 

 

Nee... deze zijn speciaal voor JOU. Zodat jij in het nieuwe jaar meer kleur en smaak kan geven aan jouw gerechten.

 

Hoe doe je mee? Laat een reactie achter onder deze blogpost OF onder mijn Facebook bericht van de winactie OF onder mijn instagram bericht van de winactie. Ik maak de winnaar 3 januari bekend. 

 

Meer informatie over deze kruiden vinden je hier:

https://www.greengypsyspices.com/pumpkin-spice-mix.html

 

https://www.greengypsyspices.com/ras-el-hanout.html