Zoete wraps met appel

Leuk idee voor het ontbijt: wraps gevuld met appel, pindakaas, rozijnen en een beetje muesli. Ook handig om mee te nemen als snack naar het werk of naar school. De avond van te voren kan je deze wraps al klaarmaken. In een bakje in de koelkast zijn ze prima te bewaren. 

Het enige wat je nodig hebt is:

  • 2 volkoren wraps
  • 1/2 appel (rest van de appel kan je lekker tijdens bereiden opeten)
  • handje rozijnen
  • handje muesli
  • pindakaas om de wraps mee te besmeren.

Besmeer beide wraps met een laag pindakaas. Doe dit niet te dik, de wrap moet nog wel opgerold kunnen worden. Snijd de appel in partjes en haal de pitten en het klokhuis eruit. Snijd dunne reepjes uit de partjes en leg deze in de wrap. Bestrooi met rozijnen en muesli. Je kan ook kiezen voor andere toppings zoals kokos en cranberries.

 

De wrap kan je nu oprollen en in tweeën snijden.