IQ supplementen

Ik gebruik supplementen. Daar kom ik eerlijk voor uit. En daar is ook niks mis mee. Soms heeft je lichaam wat extra vitaminen of mineralen nodig omdat deze met de gewone voeding onvoldoende wordt ingenomen. 

 

Buiten gewone suppletie gebruik ik ook weleens supplementen die me wat extra's geven. Bijvoorbeeld wanneer ik ziek ben of extra energie nodig heb. Echter ben ik wel kritisch in de producten die ik gebruik. Supplementen moeten wel echt wat toevoegen en geen rotzooi bevatten. 

 

Ik krijg van bedrijven weleens wat opgestuurd om te proberen. Meestal zijn het multivitaminen. Denk aan vitamine B, C, D, visolie, ijzer en magnesium. Deze kan je overal kopen en zijn er in alle soorten en maten. Liever kies ik daarom voor supplementen die bestaan uit ingrediënten die je níét overal kan kopen en die ook echt wat anders toevoegen. Daarom was ik ook heel blij dat ik in aanmerking kwam met de producten van IQ suppletie via Slimmer gezond

IQ- Energie

Soms kom ik energie tekort. Zeker aan het einde van de werkweek. Na een aantal lange dagen vliegen, sporten, socializen, werken en een huishouden ben ik moe. Er zijn altijd wel dingen die gedaan moeten worden, werk dat nooit af komt. Ik durf gerust te zeggen dat ik gezond eet en al mijn voedingsstoffen binnenkrijg. Verder ben ik fit en ook gezond. En tóch heb ik energietekorten. Laat staan als je thuis kinderen hebt of een nog drukker leven leeft. Er zijn op de markt veel supplementen die beloven de vermoeidheid te beperken en jouw meer levenslust geven. Maar waar bestaan die vaak uit? Juist... multivitaminen. Natuurlijk geven die een boost, op de lange termijn. Want iedereen heeft vitaminen en mineralen nodig. Maar het werkt niet écht in mijn ervaring. Voor mij helpt koffie, slapen, een middag dutje. Helaas is er geen tijd om elke nacht 9 uur te slapen en 's middags het bed in te kruipen. En na de zoveelste koffie ben ik dat ook wel beu. Dus ja... de supplementen van IQ energie & focus wilde ik graag proberen.  En na een aantal weken proberen kan ik ook oprecht zeggen dat het een fijn supplement is. Of het tussen mijn oren zit of de ingrediënten hun werking doen.. het maakt niet uit! Ik ben minder moe in de middag maar ook na het eten. Geen after dinner dip meer voor mij! 

IQ slaap sterk

Hetgeen wat energie slurpt is mijn werk. Niet in de negatieve zin, want mijn werk is leuk en levert me ook energie op. Maar in de letterlijke bewoording: ik mis vaak uren slaap voor én na mijn vluchten. Deze supplementen helpen mij om beter in slaap te komen en uitgerust wakker te worden zónder nadelige bijwerkingen. De supplementen bevatten natuurlijke ingrediënten maar ook vitamine B6 en melatonine. Ik heb al meerdere producten geprobeerd als het op slapen aankomt i.v.m. mijn werk en dit is het enige wat tot nu toe heeft geholpen bij mij. En dat is erg prettig!