Strawberry Cheesecake pannenkoeken

Het kan soms zo makkelijk zijn; gezond en lekker eten. Neem nou deze heerlijke pannenkoeken. Eiwitrijk, snel te maken en ook nog eens kant-en-klaar. Ik mocht deze pannenkoeken van Prozis proberen en was eigenlijk meteen enthousiast. Waarom? Sowieso vanwege de roze kleur van het beslag (want yes... aardbeien cheesecake smaak) maar ook omdat deze kanjers lekker fluffy zijn en niet kunnen mislukken. 

 

De pannenkoeken zijn verrijkt met eiwitten zodat ze prima in het sport-dieet passen. Je hoeft niks toe te voegen behalve wat melk of water. Geen eieren, geen bloem. Nada. Is allemaal al voor je gedaan. De pannenkoeken bestaan voor 55% eiwit, extra BCAA's en vezels. Bovendien kan je kiezen uit verschillende smaken; aardbeienkwarktaart, pindakaas, NutChoco, bonbon, chocolade Brownie en cacaonibs. Welke ga jij proberen? Vergeet bij de bestellen niet mijn code THALITA voor 10% korting. Je kan op de link hiernaast klikken ----->>

Wat heb je nodig?

  • 1 zak pancake & protein van Prozis
  • melk naar keuze
  • aardbeien voor topping
  • honing voor topping
  • eventueel wat kwark/ slagroom

Uit de zak van Prozis kan je de juiste maat afmeten. Je hebt twee scheppen nodig voor één pannenkoek. Voeg melk toe en maak een roze beslag. In de koekenpan kan je nu de pannenkoeken een voor een gaan bakken.

 

Aftoppen met kwark/ slagroom, aardbeien en honing.