Oreo Proteine smoothie

Neem jij weleens een proteïne shake na het trainen? Of gewoon tussendoor om aan de nodige eiwitten te komen? Zo ja.. dan heb ik een leuk recept voor je. Bij mij komen de eiwitshakes namelijk soms mijn neus uit. Ik probeer wel te variëren met verschillende smaken en merken. Maar het blijft een raar drankje wat ik met weinig plezier wegdrink. Daarom ben ik thuis regelmatig aan het experimenteren met een lekker recept waarin ik de proteïne verwerkt heb. 

 

Bij mijn vorige bestelling bij Prozis bestelde ik onder andere de Flavour Drops in de smaken vanilla en cookies & cream. Ideaal om wat extra smaak te geven aan jouw gerecht. Dus bij wijze van experiment heb ik deze ook gebruikt bij het recept voor een lekkere proteïne shake. Hierdoor kreeg mijn smoothie de smaak van Oreo koekjes. Yummy! Uiteraard is het zonder deze drops ook nog een heel lekker recept. Bovendien kan je zelf een beetje variëren in de proteïne poeder die je gebruikt.

Wat heb je nodig voor twee flinke glazen?

  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 schep (30 gram) eiwitpoeder cookies & cream
  • 8 grote ijsblokjes
  • 2 druppels flavour drops van Prozis in de smaak: cookies & cream
  • eventueel wat geraspte Oreo chocolade 

Gebruik een keukenmachine of blender. Doe hierin de melk en de eiwitpoeder. Voeg de ijsblokjes toe en mix totdat het ijs gecrucht is en er een smoothie substantie ontstaat. Doe nu twee druppels van de Favour drops erbij en roer even goed door. Opnieuw mixen kan ook :) Giet de smoothie nu in twee glazen en geniet! Voor extra smaak kan je er wat geraspte Oreo chocolade van Milka doorheen doen. Wel minder gezond natuurlijk ;)