Chocolate chip havermout

Even een snel en simpel ontbijt recept voor de dagen waarop we niet zoveel tijd hebben. Lees; doordeweeks of wanneer we ons verslapen. Deze kant-en-klare havermout biedt echt uitkomst. Vooral omdat het ook nog eens heel erg lekker is. Ik heb deze havermout besteld via Prozis. Daar worden meer soorten havermout verkocht in verschillende de soorten smaken. De pindakaas, strawberry cheesecake en chocolade brownie zijn ook aan te bevelen. Deze variant met chocolate chip vind ik lekker omdat deze écht heerlijk ruikt. Het voordeel van deze havermout is dat er ook al Whey (eiwitten) inzitten. Voor de sporters onder ons ideaal want je hoeft geen extra eiwitpoeder toe te voegen. Het enige wat je hoeft te doen is een pannetje met amandelmelk of anders soort melk op het vuur te zetten en deze havermout + whey ineens toe te voegen. Ondertussen kan jij alvast kleren aantrekken, make-up opdoen en koffie zetten. De havermout lekker laten pruttelen op het fornuis. Na een minuut op vijf staat er een heerlijke havermout op je te wachten. Eventueel alleen nog wat toppings toevoegen, zoals extra chocolade of wat fruit en noten. Een flinke kom bevat per portie 300kcal en 24 gram eiwitten! 

 

Gebruik de code THALITA en ontvang bij Prozis 10% korting

Wat heb je nodig:

  • Prozis Oatmeal + whey. Bestellen kan HIER
  • 200ml amandelmelk ongezoet
  • Toppings: chocolade, fruit, noten etc

Verwarm de melk en voeg de havermout toe. Tussendoor een beetje roeren. Laat het vuur zacht staan zodat het niet kan aanbranden.