Groente frietjes + vega balletjes

Eigenlijk moest er in de titel ook nog "Zoete aardappel frietjes" bij. Maar dat werd me een beetje te lang. Sinds ik een Airfryer heb ben ik verslaafd aan dat ding. Je kan er echt alles ingooien. Maar mijn favoriet blijft tot nu toe wel het maken van groenten & zoete aardappel frietjes. Je hebt geen olie nodig. Voor de luie donders onder ons (inclusief ikzelf); deze frites kan je gewoon kant-en-klaar kopen bij de lidl en Albert Heijn. Het enige wat je hoeft te doen is het samen in de Airfryer te gooien. Mocht je dit apparaat niet in huis hebben; geen nood. Het kan ook gewoon in de oven. Wel aan te raden om hier een beetje olijfolie overheen te doen zodat het niet aanbrandt. 

 

Omdat ik vegetarisch ben eet ik er vegetarische balletjes bij. De groente balletjes zijn ook gewoon bij de budget supermarkten te koop en echt heel lekker! Deze kunnen ook in de Airfryer of in een koekenpan met een beetje olie.