Wrap met Falafel

Een simpele en lekkere vegetarische lunch. Dat is een goede omschrijving voor deze wraps met rauwkost, falafel en zero-kcal saus van Callowfit. Ik was erg in mijn nopjes dat ik de sauzen van dit merk mocht proberen. En wilde dan ook meteen een aantal gerechten maken.  Deze wraps zijn handig om mee te nemen naar het werk of als snelle snack/ lunch. 

 

Wat informatie over Callowfit; zij bieden ene ruim assortiment aan gezonde(re) dressings en sauzen. De producten zijn suikervrij, glutenvrij, vetvrij, aspartaam vrij en vegan. Verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken zoals caesar, honing & mosterd, curry, ketchup etc.

 

Ik vind het wel lekker om af en toe een beetje saus bij mijn eten te doen. Anders is het zo snel droog en saai. Bij deze wraps bijvoorbeeld ook. Een kleine beetje dippen in de Fancy Knoflook saus maakt de wrap nét wat lekkerder. 

Wat heb je nodig?

  • 2 wrap (volkoren)
  • 100 gram falafel
  • rauwkost/ groenten 
  • saus van callowfit

Bak de falafel in een pan met een beetje olie. Of doe ze in de airfryer. Beleg de wraps met rauwkost/ groente en doe eventueel alvast een beetje saus in de wrap. Verdeel de falafel over de wrap en vouw deze dicht. Ik vind het zelf lekker om de wraps kort te grillen in een grillpan. Je kan de wraps warm of koud eten.