Review QIQO

Zo heel af en toe vind ik het nog leuk om een product te testen en er een review over te schrijven. Toen ik net begon met Instagram en mijn eigen website deed ik dit bijna wekelijks. Soms gratis, soms tegen betaling. Want ja.. er gaat gewoon een hoop werk in zitten. Ik heb tientallen producten en merken op de mat gehad en soms nog steeds. Maar alle eerlijkheid voorop; dankzij mijn drukke baan in de luchtvaart én mijn eigen bedrijf in coaching neem ik bijna geen opdrachten meer aan. Geen tijd voor. En nog meer eerlijkheid; 9/10 keer ontvang je alleen het product en that's it. Ik heb er de energie niet meer voor om van alles gratis te gaan promoten. 

 

Maar zo heel af en toe, als een product mij oprecht leuk of interessant lijkt... dan probeer ik het uit. En nou zul je je afvragen. Waarom QIQO? Omdat het op het goede moment op mijn pad kwam. Of eigenlijk in mijn mailbox. Toen ik het net had over energie, toen was daar niks over gelogen. Met de voorbereiding van een bruiloft, verhuizing en twee banen en een huishouden en een sociaal leven en mijn eigen trainingen en en en.... Ik kan soms niet meer. Ik grijp vaker naar koffie. Vaker naar pre-workout en vaker naar energiedranken. En dat moet stoppen. En zoals gezegd kwam QIQO goed uit omdat het een natuurlijk energie-boost beloofd. 

Wat is QIQO en hoe werkt het?

 

Om te beginnen.... Wat is QIQO nou eigenlijk? Het is een thee die je zowel warm als koud kan drinken. Het smaakt en ruikt erg fruitig en beloofd dezelfde boost te geven als een kop koffie. Er zit geen suiker in maar wel een hoop extra vitaminen zoals vitamine B & C plus antioxidanten. Er zouden meer antioxidanten inzitten dan in groene thee en dat is natuurlijk wel erg aardig. De guarana die erin zit moet de magische boost geven. Guarana zijn zaden van de Guarana plant uit Brazilië die 2,5 tot 5% cafeïne bevatten. Het geeft een licht stimulerende werking die vergelijkbaar is met koffie. Alleen houden de effecten langer aan dan bij koffie. En dat laatste klinkt goed! 

 

De thee komt in poedervorm en kan je zelf aanmaken met (heet) water. Het ruikt lekker. En het smaakt naar limoen met gember. Dit vind ik persoonlijk een lekkere combinatie. Fris en een beetje zurig. Hierdoor is de thee ook prima koud te drinken met wat ijs. 

Wat is mijn oordeel?

 

Ik was een klein beetje sceptisch omdat ik al vrij veel "veelbelovende" theesoorten heb geprobeerd. Maar deze van QIQO heeft me positief verrast. Het belangrijkste is dat de smaak lekker is. Ik neem graag koffie/ thee mee in de auto als ik om 04.30 moet vertrekken naar de luchthaven. Van deze thee kan ik gewoon de hele rit genieten. Ik heb het idee dat ik alerter ben in de auto en dat deze effecten langer aanhouden (zoals beloofd) Het is natuurlijker dan de pre-workout en energie-dranken. En ook dat is voor mij een grote plus. Zou ik het zelf ook kopen? Misschien wel, maar daarvoor moet ik het product eerst nog wat langer gaan gebruiken en testen. Voor nu ga ik in ieder geval mijn samples met plezier opmaken!

 

Via deze link kunnen jullie twee samples aanvragen voor slechts €1 om het uit te proberen!