Iced Coffee

Het wordt buiten weer tropisch warm vandaag en ook de komende maanden. Het is tijd om de warme koffie (wederom) te vervangen voor ijskoffie. Ik heb al veel recepten op mijn website staan met allemaal soorten. Voor ieder wat wils. Omdat ik vorige week een pakket ontving van Personal Protein leek dit mij een goed moment om nog een recept uit te werken. Want nog nooit was het zó makkelijk om een smaakje "shot" toe te voegen aan jouw favoriete Iced Coffee. 

 

Op de website van Personal Protein kan je zelf smaakjes uitzoeken en bestellen. Van fruitsmaken voor in de kwark, tot speculaas en caramel smaakjes voor in de koffie. Ik ontving behalve de speculaas shot ook de cheesecake shot en beide heb ik geprobeerd in de ijskoffie. Heerlijk, niks meer aan toe te voegen. Vandaar ook dat dit een heel simpel en makkelijk recept is. Overigens kan je ook een "shot" van een ander merk toevoegen. Er is genoeg keuze op de markt tegenwoordig.

Wat heb je nodig?

  • 1,5 kop koffie (smaak en soort naar keuze) afgekoeld. Eventueel gezoet met suiker/ zoetstof.
  • 150 ml halfvolle melk/ amandelmelk/ kokosmelk/ sojamelk (whatever you like!)
  • 1 shot van Personal Protein
  • heel veel ijsblokjes!

Zodra de koffie afgekoeld is kan je de melk, ijsblokjes en de shot toevoegen. Je kan er ook voor kiezen om alles in de blender te gooien en er een soort slush-puppy iced coffee van te maken! Succes :)