Succesverhaal cliënt C.

Cliënt C. kwam bij mij omdat ze sterker wilde worden, PR's wilde zetten in de sportschool en wat vetmassa wilde verliezen. Ze was erg sportief aangelegd en ging graag hardlopen en trainen. Onder mijn begeleiding wilde ze nu graag verder komen.

 

Aan het begin van het traject had C. al een heel goed fysiek. In de eerste zes weken is het gelukt om meer nadruk te leggen op haar schouders, quads en buikspieren. Door het sluiten van de sportscholen werd na 10 weken overgestapt op trainingen voor thuis. Het zetten van PR's was daardoor iets lastiger. Daarom paste ik het schema aan en gingen we PR's zetten op meer herhalingen met minder gewicht en bijvoorbeeld minder rust tussen de sets.

 

De 12- weken challenge heeft C. helemaal doorlopen en daarna wegens groot succes verlengd. Zodra de sportschool opengaat gaan we deadlift en squat PR's zetten samen!