Succesverhaal cliënt K.

Vorig jaar zomer begon cliënt K. met het "Fit zonder sportschool programma".  Omdat de sportscholen toen gesloten waren, was er geen mogelijk om elders te gaan trainen dan thuis. Met het eigen lichaamsgewicht en huis-tuin-en-keuken materiaal slaagde K. erin om sterker en fitter te worden. Ze bouwde spiermassa op en verloor vetmassa. Na dit programma ging ze verder in de sportschool en kon ze steeds zwaarder gaan trainen. Het resultaat is verbluffend. 

 

Leuk weetje: K. eet grotendeels vegan/ vegetarisch wat geen belemmering vormde tijdens het traject. Het lukte haar gemakkelijk om dagelijks voldoend eiwitten binnen te krijgen. Ook hebben haar calorieën geen enkel moment in een tekort gestaan.

 

Wil jij ook thuis trainen en resultaat boeken? Meld je dan nu aan voor het "Fit zonder Sportschool" programma.