Succesverhaal cliënt S.

Eind september startte online cliënt S. met de 12-weken challenge. Ze koos voor de combinatie vetverlies en spieropbouw. Halverwege het programma gingen de sportscholen dicht en werd er overgeschakeld naar een trainingsprogramma voor thuis. Dit was even wennen maar had geen effect op de resultaten. Na drie maanden was er "slechts" drie kilo vetmassa af. Echter was er ook spiermassa bijgebouwd en was de algehele lichaamssamentelling al flink veranderd.

 

S. voelde zich fitter, sterker en had meer energie. Het programma voelde zo goed dat ze nog verder door wilde gaan voor meer resultaat. Inmiddels is ze op haar streefgewicht en gaan we middels een reverse diet de calorieën weer een beetje omhoog brengen zodat er meer gegeten kan worden zonder dat vetmassa toeneemt.

 

Wil jij ook starten met de 12-weken challenge? Dat kan! Meld je dan nu aan!