Succesverhaal cliënt M.

Cliënt M kwam in december 2020 bij mij voor het 12 -weken vetverlies programma. Ze wilde graag onder de 75 kilo wegen en een strak getraind lichaam. In de eerste drie maanden verloor ze ruim 4 kilo aan pure vetmassa én bouwde ze spiermassa op. Dit lijkt erg weinig echter; gedurende alle weken at ze tussen de 1975 en 2100 kcal per dag. Dus geen low-calorie of crashdieet dus. Maar elke dag genoeg eten zonder hongergevoel. 

 

Na deze drie maanden besloten we samen verder te gaan. Het doel om 75 kilo te wegen raakt een beetje naar de achtergrond. Belangrijker vind cliënt M het om sterker en fitter te worden én lekker in haar vel te zitten. En daarbij maakt het gewicht niet zoveel uit.

 

En andere overwinning is dat er bijna geen eetbuien meer zijn! Aan het begin van het traject kont M hier nog wel eens last van hebben. Door meer te leren over goede voeding en zichzelf te voorzien van voedzame maaltijden zijn de eetbuien verdwenen.