Online coachingDirect naar de webshop:

Commentaren: 3
 • #3

  Eva (dinsdag, 19 januari 2021 22:00)

  Ik heb zo'n twee jaar bij Thalita getraind. Van afslanken tot bulken! Enorm veel geleerd over het trainen in de gym en hoe de trainingen thuis net zo uitdagend te houden. Samen met een goed voedingsplan heb ik al heel wat doelen kunnen behalen! Van mijn droom shape tot pullups met +15kg, dankjewel voor alle uitdagingen en hulp met alles eruit te halen wat erin zit, Bossgirl!

 • #2

  Sarah (dinsdag, 19 januari 2021 14:12)

  Eindelijk een coach gevonden die echt de tijd voor mij neemt en luistert naar mijn wensen. Via Instagram kwam ik terecht op het persoonlijk account van Thalita en na lang twijfelen stuurde ik een berichtje. In het verleden heb ik al zoveel coaches gehad en diëten gevolgd dat ik weinig vertrouwen meer had in goede begeleiding. Maar gelukkig nam Thalita wel de moeite om samen aan de slag te gaan. Via wekelijkse check-ins hielden we samen mijn progressie bij en doordeweeks heb ik regelmatig met Thalita gebeld als ik het moeilijk had. Inmiddels ben ik 7 kilo kwijt en still counting! Thalita; dankjewel.

 • #1

  Eline (dinsdag, 19 januari 2021 14:06)

  Na een hele periode 'rommelen' met afslank tips en zelf bij basic fit trainen besloot ik het serieus te nemen. Thalita heeft mij heel erg kunnen helpen met een goed plan opzetten om mijn doelen te behalen. Ik had niet alleen snel resultaat maar ook eindelijk blijvende motivatie en daarmee blijvend resultaat. Geen snelle cheats maar goede coaching. Heel blij, fit en gezond nu!