Start met jouw 12-weken challenge!

In drie maanden tijd kan er een hoop veranderen. In drie maanden tijd kan JIJ veranderen. Ben jij er klaar voor om 12 weken hard te gaan werken? Om serieus aan de slag te gaan met jouw voeding én training? 

 

Schrijf je dan in voor de 12-weken challenge waarbij we ervoor gaan zorgen dat je sterker, strakker en zelfverzekerder wordt. Leer meer over krachttraining en voeding door middel van de meegestuurde handleidingen en zet de eerste stappen naar serieuze fysieke veranderingen.  Niet langer aanrommelen met crash-diëten en gekopieerde trainingsschema's van internet. Maar investeren in een sterker en gezonder lijf voor de lange termijn. Elk schema is uniek en wordt op maat gemaakt.

 

Hoe werkt het programma?

 1. Kies je doel (vetverlies, spieropbouw, combinatie)
 2. Schrijf je in!
 3. Ontvang binnen vijf dagen jouw persoonlijke voedingsplan en trainingsschema
 4. Je kunt daarna meteen starten met de challenge
 5. Verlenging na 12 weken mogelijk

Tijdens het programma leer je meer over voeding en (kracht) training. Het is mijn doel om jou alle basiskennis te geven zodat je na deze challenge (zelfstandig) verder kan óf kan doorgaan met de volgende challenge! Tijdens elke fase van het proces zal ik jou persoonlijk gaan begeleiden. Dit gebeurd via de mail door middel van de wekelijkse check-ins maar ook via (dagelijks) app contact.

 

Kies hieronder het programma dat aansluit bij jouw doel(en). Elk programma omvat zijn eigen inhoud. Klik op de onderstaande foto's om alles door te lezen en te bepalen welke challenge het beste bij jou past. De challenge vetverlies en spieropbouw kun je ook samen combineren. Kies dan voor de combinatie challenge!

 

Heb je hier hulp bij nodig? Stuur me dan een mail via: informatie@thalitamartens.com

Kies jouw challenge


The challenge after the challenge

Na 12 weken.....

 • Heb jij jouw doel behaald of ben je op weg om je doel te behalen
 • Heb je meer kennis over voeding en (kracht) training
 • Weet je wat je moet eten om jouw doelen te behalen
 • Weet je hoe je moet trainen om jouw doelen te behalen
 • Is je (mentale) relatie met voeding verbeterd
 • Zit je lekkerder in je vel en ben je een stuk zelfverzekerder in de sportschool

Na het afronden van deze 12 weken kan je een nieuwe challenge kiezen en/of verder gaan met het programma waar je inzit. Je ontvangt daarna wederom elke vier weken een trainingsprogramma en eventueel een nieuw voedingsplan met aangepaste calorieën en macronutriënten.

Gratis handleidingen bij elke challenge


Wat wordt er van jou verwacht?

De hoeveelheid energie en tijd die jij er zelf instopt mag je ook terug verwachten. Het programma gaat niet vanzelf. Je moet zelf hard trainen en goed eten. Als coach sta ik naast jou om je te begeleiden en het plan bij te sturen indien nodig. Via de wekelijkse check-ins houd je mij op de hoogte. Dagelijks contact via app is ook mogelijk als je ergens vastloopt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat. Het programma is opgebouwd door middel van periodisering. Het is de bedoeling dat je alle stappen doorloopt zoals ze voor jou zijn opgesteld.