Wil jij:

  • Eindelijk het fysiek bereiken waar je al een tijd van droomt en meer zelfvertrouwen opbouwen
  • Intensieve begeleiding en coaching met mogelijkheid tot 24/7 per dag contact
  • Een persoonlijk voeding-en/of trainingsschema op maat gemaakt, afgestemd op jouw doelen en ervaring.
  • Jouw doelen concreet maken, behalen én je eigen kennis vergroten m.b.t. gezondheid, voeding en fitness
  • Lekker kunnen blijven eten zonder "crash-dieet"
  • Begeleiding en hulp bij moeilijke momenten in het dagelijkse leven
  • Meer plezier tijdens het trainen hebben en niet sporten "omdat het moet"

Laten we dan samenwerken!

Kies voor een stok achter de deur en dan zorgen we er samen voor dat het deze keer wél gaat lukken. Iedereen wil zich fitter voelen, beter in zijn of haar vel zitten en gezond zijn. We willen allemaal vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan. Er is een enorm aanbod aan informatie als het gaat om voeding & sport. Maar hoe weet je nou wat goed is en wat werkt voor jou? De coaches, trainers en voedingsdeskundigen vliegen je om de oren. Maar wie kies je? En wie kan jou het beste helpen? 

 

Waarom voor mijn begeleiding kiezen?

Omdat ik 24 uur per dag voor je klaar staan. Ik neem echt de tijd om jou te gaan helpen. Het aanleren van een gezonde levensstijl en het veranderen van vastgeroeste gewoontes kost tijd. Alles wat ik doe is gebaseerd op kennis en ervaring. Ik denk met jou mee en stuur aan waar nodig op élk moment. Daarbij focussen we op de lange termijn. 

 

De schema's worden afgestemd op jouw doelen en zijn persoonlijk gemaakt. Ik kijk naar jouw huidige voedingspatroon en pas deze aan. Dus geen kant-en-klare schema's met producten die je niet lust of kan betalen. Geen enkele dag is hetzelfde en we hebben allemaal te maken met ups & downs. Ook hier houd ik rekening mee. Ik luisteren naar jou en jij kan mij 24 uur per dag appen, bellen en mailen.

Neem vrijblijvend contact met mij op: