Samenwerking

Het doel van mijn website is het inspireren en motiveren van anderen m.b.t. een gezonde levensstijl. Gezonde voeding en sport staan daarbij centraal en vormen belangrijke pijlers op mijn site en instagram account. Ik probeer te laten zien dat een Healthy Lifestyle mogelijk is, zelfs in combinatie met een drukke en onregelmatige baan.

 

Ik vind het leuk om samen te werken met andere fitgirls en bedrijven als het gaat om deze gezonde levensstijl. Het uitproberen en promoten van (nieuwe) producten is dan ook zeker mogelijk. Op mijn website heb ik een aparte pagina met reviews van producten die ik zelf uitgetest heb. Tevens zullen deze op mijn blog en/of instagram account komen. Ook de promotie van niet-voedingsmiddelen en uitnodigingen voor evenementen is mogelijk. Voor meer informatie neem gerust even contact met mij op: informatie@thalitamartens.com

 

Vragen, ideeën & tips?

Voor vragen, suggesties of opmerkingen mag er altijd even contact met me worden opgenomen via onderstaand formulier! Ook wanneer je een gastblog wilt schrijven of jezelf onder de aandacht wilt brengen bij andere fitgirls en bedrijven.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.