Eerste week "cutten"

Na 23 weken bulken mocht ik vorige week beginnen met mijn cut.

Dit is het tegenovergestelde van bulken. Ik ga nu toewerken naar een lager vetpercentage waarbij ik mijn spiermassa zo veel mogelijk probeer te behouden. Benieuwd hoe de eerste week gegaan is en hoeveel ik ben aangekomen tijdens de gehele bulk? Lees dan snel mijn nieuwe blog.

Angst om te eten

Waarom zijn we zo bang om te eten? Waarom vermijden we bepaalde voedingsmiddelen? Waarom zijn we bang voor de weegschaal? Waarom willen we compenseren wat we eten? En waarom plaats ik deze foto van mijzelf? 

 Ik geef er antwoord op in mijn nieuwe blog. Ik merk namelijk dat steeds meer vrouwen negatieve gedachtes hebben over zichzelf en over eten. 

Update bulken

Er staat een nieuwe bulkupdate online. Inmiddels ben ik alweer 18 weken aan het bulken samen met mijn coach Bart de Winter. Het gaat goed vind ik. Er zijn wel een aantal moeilijke momenten maar dat hoort erbij. De trainingen gaan ook goed en ik wordt steeds sterker in mijn oefeningen. Benieuwd naar mijn progressie en huidige gewicht? Lees dan snel de hele blog. 


Welkom Racoon!

Familie Uitbreiding! Sinds afgelopen weekend telt ons gezin drie lieve hamsters. Racoon werd verkocht op de reptielenbeurs als slangenvoer. In plaats daarvan eindigde ze als nieuwste lid van onze familie. Benieuwd hoe dit verlopen is en welke verrassing Thomas voor mij had? Lees dan snel deze blog.

Update Bulken

Inmiddels ben ik anderhalve maand aan het bulken. Waar het de eerste weken moeilijk ging en ik de confrontatie met mijzelf moest opzoeken, gaat het nu beter. Ik begin langzaam gewicht aan te zetten en ik word per week sterker. Benieuwd naar mijn huidige gewicht en macro's? Lees snel verder.

Update Bulken

De eerste week bulken zit erop! Wauw wat een ervaring om ineens zoveel meer te gaan eten. Ik had een aantal moeilijke momenten dat is zeker. Benieuwd wat ik eet en hoeveel ik ben aangekomen in één week tijd? En wil je weten hoe mijn dagen eruit zien? Lees dan snel deze update!

 


Waarom ik ga bulken

Ik heb de knoop doorgehakt. Ik ga bulken. Samen met mijn trainer Bart de Winter gaan we de komende maanden mijn voeding en training omgooien. Het wordt spannend, dat is zeker. Van 1600 calorieën naar 2100 en meer. Benieuwd waarom ik dit ga doen? Lees dan deze blog.

Ik word vegetariër!

Vroeger ben ik heel lang vegetariër geweest. Sinds ik meer ben gaan trainen ben ik ook meer vlees gaan eten. Maar ik voel me daar niet goed (meer) bij. Daarom heb ik besloten om vegetarisch te gaan eten. Waarom? En wat ik nu dan wel ga eten? Lees snel verder...

Samenwonen....

Een spannende stap in mijn relatie; ik ga voor het eerst samenwonen. Dat betekend verhuizen van Nijmegen naar Arnhem. Deze verhuizing maakte een hoop gevoelens bij me los. Ik zou afscheid moeten nemen van mijn geliefde stad. Maar de liefde voor mijn vriend is vele malen groter en sterker.