Online Coaching

Wil jij:

  • Eindelijk het fysiek bereiken waar je al een tijd van droomt en meer zelfvertrouwen opbouwen
  • Intensieve begeleiding en coaching van een Diëtist én Personal trainer
  • Een persoonlijk voeding-en/of trainingsschema op maat gemaakt, afgestemd op jouw doelen
  • Jouw doelen concreet maken, behalen én je kennis vergroten m.b.t. gezondheid en fitness
  • Lekker kunnen blijven eten zonder "crash-dieet"
  • Begeleiding en hulp bij moeilijke momenten in het dagelijkse leven
  • 24 uur/ per dag contact (kunnen) hebben met jouw coach
  • Meer plezier tijdens het trainen hebben en niet sporten "omdat het moet"

Laten we dan samenwerken!

Kies voor een stok achter de deur en dan zorgen we er samen voor dat het deze keer wél gaat lukken. Iedereen wil zich fitter voelen, beter in zijn of haar vel zitten en gezond zijn. We willen allemaal vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan. Er is een enorm aanbod aan informatie als het gaat om voeding & sport. Maar hoe weet je nou wat goed is en wat werkt voor jou? De coaches, trainers en voedingsdeskundigen vliegen je om de oren. Maar wie kies je? En wie kan jou het beste helpen? 

 

Wie ben ik?

  • Ik ben afgestudeerd als diëtist en werk daarnaast parttime als stewardess. Ik heb ook de opleidingen Fitnesstrainer A, Sport & voeding en voeding bij eetstoornissen gedaan. Op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met Anorexia Nervosa en Boulimia en kan nu vanuit eigen ervaring anderen coachen en begeleiden. Door mijn werk als stewardess weet ik hoe moeilijk het kan zijn om gezond eten en sporten te combineren met een drukke baan. Via haar social media accounts deelt ze haar gezonde recepten, tips en verhalen om een Healthy Lifestyle leuk te maken.  Meer informatie over Thalita? Klik HIER. 

Waarom voor mijn begeleiding kiezen?

Omdat ik 24 uur per dag voor je klaar staan. Ik neem echt de tijd om jou te gaan helpen. Het aanleren van een gezonde levensstijl en het veranderen van vastgeroeste gewoontes kost tijd. Alles wat ik doe is gebaseerd op kennis en ervaring. Ik denk met jou mee en stuur aan waar nodig op élk moment. Daarbij focussen we op de lange termijn. 

 

De schema's worden afgestemd op jouw doelen en zijn persoonlijk gemaakt. Ik kijk naar jouw huidige voedingspatroon en pas deze aan. Dus geen kant-en-klare schema's met producten die je niet lust of kan betalen. Geen enkele dag is hetzelfde en we hebben allemaal te maken met ups & downs. Ook hier houd ik rekening mee. Ik luisteren naar jou en jij kan mij 24 uur per dag appen, bellen, mailen en facetimen.  Voor het gehele aanbod: Diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op: