Online Coaching

Wil jij:

  • Eindelijk het fysiek bereiken waar je al een tijd van droomt en meer zelfvertrouwen opbouwen
  • Intensieve begeleiding en coaching van een Diëtist én Personal trainer
  • Een persoonlijk voeding-en/of trainingsschema op maat gemaakt, afgestemd op jouw doelen
  • Jouw doelen concreet maken, behalen én je kennis vergroten m.b.t. gezondheid en fitness
  • Lekker kunnen blijven eten zonder "crash-dieet"
  • Begeleiding en hulp bij moeilijke momenten in het dagelijkse leven
  • 24 uur/ per dag contact (kunnen) hebben met jouw coach
  • Meer plezier tijdens het trainen hebben en niet sporten "omdat het moet"

Laten we dan samenwerken!

Kies voor een stok achter de deur en dan zorgen we er samen voor dat het deze keer wél gaat lukken. Iedereen wil zich fitter voelen, beter in zijn of haar vel zitten en gezond zijn. We willen allemaal vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan. Er is een enorm aanbod aan informatie als het gaat om voeding & sport. Maar hoe weet je nou wat goed is en wat werkt voor jou? De coaches, trainers en voedingsdeskundigen vliegen je om de oren. Maar wie kies je? En wie kan jou het beste helpen? 

 

Wie zijn wij?

  • Thalita Martens is diëtist en werkt parttime als stewardess. Ze heeft ook de opleidingen Fitnesstrainer A en Sport & voeding gedaan. Op jonge leeftijd kwam zij in aanraking met Anorexia Nervosa en Boulimia en kan nu vanuit eigen ervaring anderen coachen en begeleiden. Door haar werk als stewardess weet Thalita hoe moeilijk het kan zijn om gezond eten en sporten te combineren. Via haar social media accounts deelt ze haar gezonde recepten, tips en verhalen om een Healthy Lifestyle leuk te maken.  Meer informatie over Thalita? Klik HIER. 
  • Bart de Winter is  personal trainer en heeft veel kennis van voeding bij sport/fitness. Door jarenlange ervaring kan hij iedereen coachen en begeleiden bij het behalen van zijn of haar (fitness) doelen. Of je nou wil afvallen of mee wil doen aan een fitnesswedstrijd. Bart de Winter kan iedereen helpen om het fysiek te bereiken wat hij/zij wilt. Meer informatie over Bart? Klik HIER.

Waarom voor ons kiezen?

Omdat wij 24 uur per dag voor je klaar staan. Wij garanderen geen Quick-fix maar nemen echt de tijd om jou te gaan helpen. Het aanleren van een gezonde levensstijl en het veranderen van vastgeroeste gewoontes kost tijd. Alles wat wij doen is gebaseerd op kennis en ervaring. Wij denken met jou mee en kunnen aansturen waar nodig op élk moment. We focussen op de lange termijn. 

 

We staan als een team achter jou. Zowel Bart als Thalita hebben hun eigen expertise en werken samen om het beste uit jou te gaan halen. Wij overleggen met elkaar over het samen te stellen voedings-en trainingsplan voor jou. Zie het als een intercollegiaal overleg waarbij we jou gaan bespreken en overleggen wat het beste gaat werken om jouw doelen te bereiken. 

 

Onze schema's worden afgestemd op jouw doelen en zijn persoonlijk gemaakt. Wij kijken naar jouw huidige voedingspatroon en passen deze aan. Dus geen kant-en-klare schema's met producten die je niet lust of kan betalen. Geen enkele dag is hetzelfde en we hebben allemaal te maken met ups & downs. Ook hier houden wij rekening mee. We luisteren naar je en jij kan ons 24 uur per dag appen, bellen, mailen en facetimen.  Voor ons gehele aanbod: Diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op: