Resultaten

Eva

Eva kwam bij me omdat ze voor de vakantie aan het einde van de zomer graag "summer ready" wilde zijn. Ze had wat hulp nodig bij de voeding omdat ze door de bomen het bos niet meer zag. Welke voeding was nou goed en wat kon ze beter niet eten? Bij de start had ze al een mooi fysiek maar ze wilde graag meer zichtbare spieren/ meer definitie. We besloten daarom meteen te starten met een lichte cut-fase. Al na twee weken was er duidelijk resultaat. Eva eet nu méér en beter dan voorheen. Meer koolhydraten, meer vetten en meer eiwitten. Ze voelt zicht goed, sterk en ziet er geweldig uit! Eva heeft gekozen voor een traject van drie maanden. We zijn dus nog maar nét begonnen. 


Nikki

Nikki kwam bij me omdat ze graag wat wilde afvallen, strakker wilde zijn en zelfverzekerder in bikini. Ze deed al fanatiek aan crossfit en had al veel ervaring in de sportschool. Het enige wat nog ontbrak was structuur in de voeding.  Overdag gezond eten ging vaak goed maar in de avond kwamen eetbuien. De "alles of niets" mentaliteit brak Nikki steeds meer op. Samen hebben we gekeken hoe we de voeding konden verbeteren en eetbuien konden voorkomen. In slechts 4 weken tijd heeft Nikki al grote stappen gezet! En we zijn nog niet klaar! Girlpower !!


Anne

"Na een periode worstelen met een verstoord eetpatroon kwam Thalita op mijn pad. We besloten samen een coaching traject aan te gaan waarbij zij me zou gaan helpen met mijn voeding en trainingen. Ik merkte dat ik in de eerste weken met Thalita al veel meer had bereikt dan ik zelf die voorgaande maanden had aangemodderd. Ik voelde al snel de lichamelijke, en nog belangijker, de mentale veranderingen. Terugkijkend op de afgelopen maanden kan ik nu oprecht zeggen dat ik me veel beter en gezonder voel, en dat me dat niet gelukt was zonder onze samenwerking. Haar steun, adviezen en begeleiding voelen onvoorwaardelijk waardoor ik haar volledig vertrouw en ik nog steeds progressie boek en groei!"


Amber

Amber is een collega van mij en kwam bij me omdat ze graag wat "strakker en fitter" wilde worden maar daarnaast ook wat spieren wilde opbouwen. Zij koos voor een persoonlijk voedingsplan en trainingsschema en begon vol enthousiasme en motivatie. Na een kleine twee weken boekte ze al geweldige resultaten! 

 

Bij de intake bleek dat Amber te weinig eet voor haar lengte en gewicht. Vaak haalde zij de 1000 calorieën niet eens. Dit zijn wij nu langzaam aan het verhogen. Daarbij traint amber traint drie keer per week. 


Uxua

"Ten tijde van een Burn-out veranderd alles. Maar jijzelf nog het meest. Je leert knopen door te hakken en tien stappen achteruit te zetten en neer te ploffen op de bank. Want je lichaam is op. Je geest is op. Het vlammetje in jou, is er niet meer. Door de burn-out was ik zo vreselijk moe. Slapen was pure ellende, net zoals eten. Ik bleek een ernstig vitaminen tekort te hebben en mijn lever werkte niet meer mee. Zoveel ellende meegemaakt lichamelijk en geestelijk. En de ellende om alles weer op normale "waardes" te zetten. En op dat punt kwam ik in Januari. Ik ontmoette Thalita, een prachtige gemotiveerde en hardwerkende en leergierige jonge vrouw met veel verstand van voedsel. Door haar hulp, steun en motivatie ben ik in een maand tijd al 3,5 kilo kwijt. Ik heb nog veel te leren en te gaan. Maar ik ben dankbaar voor deze kans. En haar geloof en steun in mij.  Het is tijd om door te gaan! Bedankt Thalita Martens"

 

Uxua is een oud-topsporter op wereldniveau en maakt momenteel mooie veranderingen in haar leven. Ik ben trots dat ik haar mag coachen!