Resultaten

Amber

Amber is een collega van mij en kwam bij me omdat ze graag wat "strakker en fitter" wilde worden maar daarnaast ook wat spieren wilde opbouwen. Zij koos voor een persoonlijk voedingsplan en trainingsschema en begon vol enthousiasme en motivatie. Na een kleine twee weken boekte ze al geweldige resultaten! 

 

Bij de intake bleek dat Amber te weinig eet voor haar lengte en gewicht. Vaak haalde zij de 1000 calorieën niet eens. Dit zijn wij nu langzaam aan het verhogen. Daarbij traint amber traint drie keer per week. 


Uxua

"Ten tijde van een Burn-out veranderd alles. Maar jijzelf nog het meest. Je leert knopen door te hakken en tien stappen achteruit te zetten en neer te ploffen op de bank. Want je lichaam is op. Je geest is op. Het vlammetje in jou, is er niet meer. Door de burn-out was ik zo vreselijk moe. Slapen was pure ellende, net zoals eten. Ik bleek een ernstig vitaminen tekort te hebben en mijn lever werkte niet meer mee. Zoveel ellende meegemaakt lichamelijk en geestelijk. En de ellende om alles weer op normale "waardes" te zetten. En op dat punt kwam ik in Januari. Ik ontmoette Thalita, een prachtige gemotiveerde en hardwerkende en leergierige jonge vrouw met veel verstand van voedsel. Door haar hulp, steun en motivatie ben ik in een maand tijd al 3,5 kilo kwijt. Ik heb nog veel te leren en te gaan. Maar ik ben dankbaar voor deze kans. En haar geloof en steun in mij.  Het is tijd om door te gaan! Bedankt Thalita Martens"

 

Uxua is een oud-topsporter op wereldniveau en maakt momenteel mooie veranderingen in haar leven. Ik ben trots dat ik haar mag coachen!